Smiley face
COMPLETEAZA FORMULARUL SI PRIMESTI GRATUIT MAI MULTE INFORMATII DESPRE Agroland!
logo

produse-pentru-gradinaAvand sediul in Timisoara, firma este cunoscuta in vestul Romaniei inca din 1997, ca fiind una dintre primele firme de distributie furaje si pui de o zi care se adreseaza specific gospodariilor individuale din mediul rural si preorasenesc.
La scurt timp, compania si-a diversificat gama de produse avand drept criteriu conceptul de complementaritate a produselor si avand ca scop satisfacerea cat mai deplina a clientilor sai. De-a lungul anilor Agroland s-a extins teritorial prin deschiderea de noi magazine in vestul si sudul Romaniei, numarul acestora ajungand la 40 in anul 2007.

Franciza Agroland

Franciza Agroland este destinatata intreprinzatorilor care isi doresc o afacere pe termen lung, cu un nivel de investitie scazut. Agroland se adreseaza oamenilor cu spirit comercial, care agreeaza munca in echipa, care sunt gata sa accepte provocarile dar si sa urmeze reguli si sfaturi. In ceea ce priveste profilul partenerului francizat Agroland, acesta trebuie sa aiba: aptitudini de comunicare, capacitatea de munca intensiva, capacitatea de administrare/management al afacerii.

In prezent, Agroland este prezent in 14 judete din vestul si sudul Romaniei dar continua planul de expansiune teritoriala in alte judete cu potential agricol.Franciza Agroland, ca sistem de comercializare, are in vedere veniturile clientilor sai, dar cunoaste cerintele lor, momentele cand acestia fac achizitii precum si cantitatile medii de cumparare ale acestora.

Aprovizionarea magazinelor se va face de catre Francizor, cu mijloace de transport ale acestuia pe baza comenzilor prealabile venite din partea magazinelor. In ceea ce priveste piata de desfacere a produselor Agroland, magazinul Agroland se adreseaza gospodariilor individuale din zonele rurale si preorasenesti, acolo unde exista posibilitati de gradinarit si crestere de animale de curte.

Francizorul ofera viitorilor parteneri francizati Agroland training in: vanzari, managementul relatiei cu clientii, produsele si serviciile Agroland (descriere, caracteristici tehnice si mod de expunere etc), notiuni economico-financiare in reteaua Agroland, comunicarea in retea. De asemenea partenerul Agroland primeste un Manual de franciza Agroland, in care este prezentat ,,know-how-ul intregii activitati care se desfasoara in magazinele Agroland.

pui-de-o-zi
Departamentul de Franciza Agroland este condus de specialisti care va garanteaza eficienta afacerii in franciza si va ofera:
*know-how-ul conceptului  cheia afacerii Agroland;
*asistenta si suport in alegerea si amenajarea spatiului comercial detinut de dumneavoastra;
*instruire intensiva teoretica si practica si manuale de operare a afacerii Agroland;
*posibilitatea de a opera sub un nume ce este cunoscut la nivel regional si national;
*cele mai bune preturi raportat la calitatea produselor;
*sistem de comunicare eficient in cadrul retelei Agroland;
*publicitate permanenta la nivel regional si national
*politici de preturi adaptate regional;
*transport asigurat de companie la poarta magazinului;
*accesul la cele mai noi produse, tehnici de vanzare si consiliere;
*recompense pentru cel mai bun partener regional

Urmatoarele localitati sunt incluse in strategia de dezvoltare a retelei Agroland prin deschiderea de noi magazine in regim de franciza:
* Judetul Timis: RECAS, JIMBOLIA, GATAIA, BUZIAS;
* Judetul Arad: ARAD, VLADIMIRESCU, INEU, SEBIS, CHISINEU-CRIS;
* Judetul Dolj: CRAIOVA
* Judetul Olt: BALS, CARACAL, CORABIA;
* Judetul Arges: PITESTI, CURTEA DE ARGES, CAMPULUNG MUSCEL;
* Judetul Prahova: PLOIESTI, BAICOI, CAMPINA, MIZIL;
* Judetul Buzau: BUZAU, RAMNICU SARAT;
* Judetul Ialomita: SLOBOZIA, URZICENI, TANDAREI;
* Judetul Calarasi: CALARASI, OLTENITA.

Valoarea investitiei:
*Investitie totala:7.000 EURO
*Taxa de franciza: 2.000 EURO
*Numar de unitati deschise in regim propriu:15
*Numar de unitati in franciza:15
*Durata contractului:5 ani
*Suprafata: 50-100 mp, cu localizare in zona preoraseneasca, cu spatiu de parcare si care sa permita accesul vehiculelor grele;

COMPLETEAZA FORMULARUL de mai jos si PRIMESTI GRATUIT MAI MULTE INFORMATII!
richiedi

*

12345

Alte cereri?

Agroland